400g vištienos filė,
6 konservuotų persikų puselės,
2-3 svogūnai su laiškais,
česnako skiltelė,
aitriosios paprikos ankštis,
rozmarinų šakele,
3 šaukštai obuolių acto,
5 šaukštai alyvų aliejaus,
šaukštas „Vegetos „tipo prieskonių,
druskos ir pipirų.

Persikus smulkiai supjaustyti. Susmulkinti svogūnus, papriką, česnaką, rozmarinus. Viską sumaišyti su actu, 3 šaukštais aliejaus, pasūdyti, įberti pipirų ir dėti į šaldytuvą.
Vištieną supjaustyti gabaliukais, pamušti kūjeliu, apšlakstyti likusiu aliejumi ir apibarstyti „Vegeta“. Uždengti ir pusvalandį palaikyti šaldytuve.
Mėsą sumauti ant iešmenų ir ant grotelių kepti maždaug 10 min. vis pavartant. Persikų salsą patiekti atskirame inde.

Twitter