8 porcijoms reikės:
8 vištos krūtinėlių(maždaug 1kg)
petražolių, baziliko,
svogūnų laiškų,
400g varškės,
trynio, 8 griežinėlių šoninės,
pusės stiklinės baltojo sauso vyno,
pusės stiklinės sultinio,
3 šaukštų aliejaus,
druskos, pipirų,česnako.

Mėsą truputį padaužykite. Petražoles, baziliką, svogūno laiškus susmulkinkite. Pusę žalumynų sumaišykite su puse kiekio varškės. Sudėkite trynį, sutrinkite česnaką, pagardinkite druska ir pipirais. Įdarą sudėkite ant mėsos ir suvyniokite. Kiekvieną suktinuką apvyniokite griežinėliu šoninės, susekite ir apkepinkite aliejuje. žpilkite vynu ir sultiniu ir troškinkite apie 30min. Suktinukus išimkite ir padėkite šiltai. Į padažą dėkite likusią varškę, žalumynus ir troškinkite dar 5 min. Padažą pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite su suktinukais.

Twitter