Ingridientai:
500 gr. zuvies file
1 svogunas
2 skiltiles cesnako
10 gr. zensenio
2 saukstai aliejaus
1 arb. sauksteli SambalOelek
1/2 arb. saukstelio muskato riesutu
1/2 arb. maltu juoduju pipiru
3 sauskstai acto
2 saukstai sojos padazo
2 saukstai medaus
Paruošimo būdas:
1 svoguna, 2 skilteles cesnako smulkiai supjaustome, 10 gr zensenio sutarkuojame arba iberiame 0,5 saukstelio jo milteliu. Viska sudedame i ikaitintus 2 saukstus aliejaus, apkepame ir idedame 1 arbatini sauksteli Sambal Oelek(astriuju pipiru-peperoni tyrele is rytieciu parduotuves arba tam tikram skyriuj Supermarkete). Viska pastoviai maisydamos, sudedame po 1/2 arbatinio saukstelio maltu juoduju pipiru ir muskato riesuto. 500 gr zuvies file dedam ant virsaus ir kiekviena puse apkepiname 3 min. Tuo tarpu sumaisome 3 saukstus acto, 2 saukstus sojos padazo ir 2 saukstus medaus ir uzpilam ant zuvies.Uzdengiame dandciu ir troskiname geras 10 min. Istroskinus, ipilame i dar siek tiek vandens, kad gautusi padazas, galima pagal skoni dar ideti medaus ar Sambal Oelek.Patiekiame su virtais ryziais

Twitter