1 kg maltos žuvies,
1 stiklinė riešutų branduolių,
pipirų, 1 stiklinė aliejaus,
2-4 svogūnai, 2 kiaušiniai,
3 riekutės batono,
1 šaukštas sviesto, druskos,
2 šaukštai miltų, žalumynų.

Į maltą žuvį įmušti kiaušinius, įberti pipirų, sudėti 2 smulkiai pjaustytus ir pakepintus svieste svogūnus, išmirkytas ir nuspaustas be plutelių batono riekutes, pagal skonį druskos. Išminkyti.
Iš žuvies masės formuoti pailgos formos suplotus kepsnelius, juos pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje apvartant.
Likusius svogūnus supjaustyti žiedais, pakepinti aliejuje, įberti druskos, pipirų ir smulkiai kapotų riešutų.
Žuvies kepsnelius sudėti į pailgą pusdubenį ir ant kepsnelio viršaus uždėti po šaukštelį svogūnų su riešutais.
Duodant į stalą, puošti žalumynais, krapų ar petražolių lapeliais.

Twitter