Jums reikės:
250g miltų, pakelio džiovintų mielių, 150g sauso balto vyno,
150g alyvuogių aliejaus,4 kiaušinių, 1/2 šaukštelio druskos, 200g rūkytos šoninės,
150g tarkuoto fermentinio sūrio,žiupsnelio mairūno,
200g alyvuogių

Iš miltų, mielių, vyno,aliejaus užmaišykite tešlą. Padėkite šiltai, kad pakiltų. Į tešlą dėkite kiaušinius, druską,supjaustytą šoninę, sūrį ir juostelėmis supjaustytas alyvuoges. Įberkite žiupsnelį mairūno ir gerai sumaišykite. Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą ir džiuvėsėliais pabarstytą formą. Palikite,kad dar pakiltų 45 min. Kepkite maždaug val. iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Twitter