Jums reikės:
3 stiklinių sutrupintų šokoladinių vaflių
3 šaukštų minkšto sviesto
1 šaukšto kakavos
riebalų formai

Patepti
1 ir 1/4 stiklinės šokoladinių mėtų skonio saldainių
1 ir 1/4 kg varškės
1,5 stiklinės cukraus
4 kiaušinių
1/3 stiklinės stiprios kavos
po stiklinę grietinėlės ir grietinės

Vaflius sumaišykite su sviestu ir kakava. IIšklokite tortinės formos dugną, išteptą riebalais. Gerai paspauskite ir atidėkite. Saldainius ištirpdykite. Varškę sutrinkite su cukrumi ir trindama įmuškite po kiaušinį. Į gautą masę pamažu pilkite kavą ir gritinėlę, paskui sudėkite grietinę ir ištirpdytą šokoladą su mėtomis. Viską supilkite į paruoštą tortinę. Piragą kepkite apie 75 min. iki 180 laipsnių ikaitintoje orkaitėje. Kiek praverkite orkaitės dureles, kad išgaruotų drėgmė. Po 30 min. išimkite piragą ant grotelių, kad atauštų.

Twitter