Grilyje kepti jautienos gabaliukai su anannasais
400 g jautienos filė gabaliukai (4 maždaug 2 cm. storio gabaliukai)
1 skiltelė česnako
druskos
1 šaukštelis rudo cukraus
4 šaukštai aliejaus
230 g konservuotų ananasų
raudonųjų pipirų

Mėsa gerai išmušama kūjeliu.
Česnako skiltelė plačiu peiliu sumaigoma ant druskos.
Kepsnius įtriname (geriausia rankomis) druska su česnako sultimis. Rudasis cukrus padalomas ir juo apibarstomi mėsos gabalėliai, ant viršaus užpilamas aliejus.
Grilis iš anksto įšildomas, sudedami kepsniai ir kepama apie 2 minutes.
Išimtos ir nuvarvintos ananasų skiltelės apkepamos ant grilio.
Po vieną ananaso skiltelę uždedama ant mėsos gabalėlių, nežymiai apibarstoma raudonaisiais pipirais ir patiekiama su žaliomis salotomis ir balta duona.

Twitter