1ananasas (apie 1,3 kg)
100g krabų lazdelių
150g krevečių
10g Voičesterio padažo
100g majonezo
120g kečiupo
150g pomidorų
80g citrinos
salotų lapų
migdolų lapelių (lakštų)
įvairių prieskonių

Ananasą supjaustykite į 5 lygius griežinėlius. Gražiai išpjauname vidų, palikdami sveiką žievelę. Krabų lazdeles ir išpjautą vidų supjaustome kubeliais. Sudedame krevetes. Majonezą sumaišome su kečiupu ir Voičesterio padažu. Visus salotų produktus sumaišome. Į lėkštę dedame salotų lapus, ant jų ananaso žiedą ir į vidų sudedame salotas. Apšlakstome citrinos sultimis. Nuimame pomidorų odelę ir labai smulkiai sukapojame. Susmulkintus pomidorus sudedame ant įdaro ir visą viršų prismaigstome migdolų lapeliais.

Twitter