Ananasas (apie 1,3 kg)
100 g krabų lazdelių
150 g krevečių
10 g Vočesterio padažo
100 g majonezo
120 g kečupo
150 g pomidorų
80 g citrinos
salotų lapų
migdolų lapelių (lakštų)
prieskonių

Ananasą supjaustykite į 5 lygius griežinėlius. Gražiai išpjauname vidų, palikdami sveiką žievelę. Krabų lazdeles ir išpjautą vidų supjaustome kubeliais. Sudedame krevetes. Majonezą sumaišome su kečupu ir Vočesterio padažu. Visus salotų produktus sumaišome. Į lekštę dedame salotų lapus, ant jų ananaso žiedą ir į vidų sudedame salotas. Apšlakstome citrinos sultimis. Nuimame pomidorų odelę ir labai smulkiai sukapojame. Smulkintus pomidorus sudedame ant įdaro ir visą viršų prismaigstome migdolų lapeliais.

Twitter