Kokoso biskvitas
4 kiaušinių tryniai
1/4 stiklinės cukraus
citrinos žievelė
3 šaukštai miltų
3 šaukštai krakmolo
stiklinė kokoso drožlių

Pašildyti orkaitę iki 175″C, paruošti padėklą, kuriame bus kepama. Geriausia iškloti sviestiniu popieriumi. Kiaušinio trynius suplakti su puse cukraus normos iki balkšvai geltonų putelių. Atskirame inde suplakti kiaušinio baltymus ir toliau plakti, kol putos bus standžios. Kiaušinio baltymus ir kiaušinio trynio masę palengva išmasišyti, įdėti citrinos odelę, miltus, krakmolą. Viską atsargiai išmaišyti. Sydėti masę į kepamą padėklą, apiberti kokoso tarkiais. Nukratyti kokoso likutį ir kepti 15 min. iki gelsvai rudos spalvos.

Twitter