(1 porcija)
Ant grilio grotelių kepami skrebučiai
1 riekelė baltos duonos ar batono , išorine puse aptepta sviestu
50 g sūrio (stora riekė)
1 skiltelė ananaso
raudonųjų pipirų

Ant batono riekelės uždedama tokio pat dydžio sūrio riekelė iš viršaus aptepta sviestu.
Iš skardinės išimta ananaso skiltelė nuvarvinama, susmulkinama ir uždedama ant sūrio.
Viskas atsargiai apibarstoma raudonaisiais pipirais ir kepama grilyje ant grotelių tol, kol sūris įgauna kreminį atspalvį.
Patiekiama ant salotos lapo, papuošta pomidorų skiltelėmis ir petražolėmis.
Pagaminkite daug skrebučių, kad visiems pakaktų.
Jei norėtumėte sotesnių ananasų skrebučių, po sūrio riekele padėkite kumpio riekelę.

Twitter