Ant grilio grotelių keptas desertas (1 porcija)
1 gražus obuolys (Obuolys)
1 šaukštelis kalvadoso
1 šaukštas obuolių arba serbentų drebučių
1 šaukštelis sutrintų riešutų
sviestas
aliejus

Obuolys nulupamas. Obuolio sėklalizdžiai atsargiai išimami.
Obuoliai daug kartų subadomi šakute, apšlakstomi kalvadosu (tik suaugusiems), o sėklalizdžio ertmė užpildoma obuolių arba serbentų drebučiais sumaišytais su trintais riešutais.
Ant obuolio uždedamas sviesto gumulėlis.
Aliuminio folija sukarpoma atitinkamo dydžio kvadratėliais, kurie truputį ištepami aliejumi.
Ant folijos kvadratėlio uždedamas obuolys, o kvadratėlis uždaromas kaip pakelis.
Obuoliai folijoje dedami į grilį (ant grotelių) ir išimami maždaug po 10-15 minučių.
Tiekiama su folija kaip desertas.
Patiekiama prie kalvadoso!

Prie šio patiekalo geriausiai tinka: Kalvadosas

Twitter