Jums reikės:
1 šaukšto augalinio aliejaus,
1/2 smulkiai supjaustyto svogūno,
2 skilteles česnako,
2 šaukštelių sezamų aliejaus,
2 šaukštų Vorčesterio padažo,
2 šaukštų sojų padažo,
8 šaukštų kečupo, 3 šaukštų cukraus,
2 šaukštų baltojo vyno acto,
1,5 kg kiaulienos šonkaulių,
sezamų sėklų ir petražolių pabarstyti.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną ir česnaką. kepkite 5-10 min., kol suminkštės. Sudėkite likusius marinato komponentus. Pamaišykite, kad ištirptų cukrus, leiskite atšalti, supilkite ant šonkaulių ir palikite marinuotis 1 val. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepkite šonkaulius 20-30 min. kartą apversdama. Dar kepkite 10 min. arba dėkite ant grotelių ir taip pat kepkite 10 min. Sudėkite į lėkštę ir pabarstykite sezamų sėklomis bei susmulkintomis petražolėmis.

Twitter