600g anties krūtinėlės
0,5 šaukštelio cukraus
1 stiklinė raudono vyno
2 stiklinės sultinio
1 šaukštas želatinos
1 indelis konservuotų ananasų
druskos, aliejaus kepimui

Anties krūtinėles išplauti, apdžiovinti, įtrinti druska ir cukrumi. Palikti 1 val. vėsioje vietoje, po to apkepinti aliejuje, sudėti į troškinimo indą, užpilti sultiniu ir vynu. Troškinti ant mažos ugnies, kol mėsa suminkštės. Anties krūtinėles išimti, supjaustyti griežinėliais.
Ištirpinti želatiną mažame kiekyje vandens, supilti į sultinį, kuriame virė krūtinėlės, ir išmaišyti. Mėsos griežinėlius dėti į lėkštę pakaitomis su ananasų griežinėliais ir užpilti stingstančia žele.

Twitter