2 stiklinės kapotų obuolių,
4 šaukštai sviesto,
puse stiklinės medaus,
2 šaukštai pieno.

Kepimo formą (geriau stiklinę ) patepti sviestu ir sudėti obuolius. Sviestą pašildyti su medumi ir pienu, išmaišyti ir užpilti ant obuolių.
1/4 stiklinės sviesto,
3/4 stiklinės medaus,
2 kiaušiniai,
1/4 stiklinės miltų,
pusantro šaukštelio kepimo miltelių,
po 1/4 šaukštelio malto cinamono ir muškato riešuto miltelių,
pusė stiklinės pieno.

Sviestą ištrinti su medumi ir įmaišyti 2 išplaktus kiaušinius. Miltus su kepimo milteliais persijoti ir išmaišyti su cinamonu bei muškatu. Įpilti pieno ir vėl gerai išmaišyti. tešlą uždėti ant obuolių. Kepti apie val. karštoje orkaitėje.

Twitter