3 stiklinės nuvalyto,
kubeliais piaustyto arbūzo,
1,5 stiklinės miltu,
1 kiaušinis, druskos ir cukraus pagal skonį,
0,5 litro vandens.

Arbūzą nulupti, išimti sėklas, supiaustyti, sudėti į indą, užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų, ir virti, kol suminkštės. Išvirus pertrinti per sietelį, supilti pieną, įdėti druskos, cukraus, sviesto ir pakaitinti.
Iš miltų, kiaušinio ir vandens užminkyti tešlą, padaryti smulkius kukulius, arba tešlą sutrinti stambia tarka. Kukulius išvirti pasūdytame vandenyje ir sudėti į sriubą (galima ir su visu vandeniu).
Į arbūzų sriubą vietoj kukulių galima dėti skrylius arba bulves. Kukulius galima virti toje pečioje neužbaltintoje sriuboje.

Twitter