Imame:
400 g jautienos faršo,
1 vid. svogūnas,
2 sv. raudonieji čilės pipirai,
0.5 kg sv. pomidoru,
100 ml pomidorų padažo (kečiupo),
10 g „Santa Maria“ čiles prieskoniu,
raudonųjų pupelių(skardinė)
druskos.

Smulkiai supjaustyti svogūna ir čilės pipirus (aš dėjau be sėklų, nes jos yra labai aitrios). Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu ir nulupti odeles bei supjaustyti skiltelėmis. Jautienos faršą kartu su svogūnu kepinti ant aliejaus gilioje keptuvėje iki paruduos. Supilti čilės pipirus, druską, prieskonius, pomidorus, pupeles ir viską gerai išmaišius sudėti pomidorų padažą. Kai užvirs, sumažinti ugnį ir uždengus dangčiu troškinti apie 20 min, vis pamaišant. Paruoštas čili yra vientisos masės.

Twitter