2 avokados,
citrina,
3 stiklinės daržovių sultinio,
1/2 stiklinės grietinės,
4 šaukšteliai raudonųjų ikrų,
krapų,druskos,
baltųjų pipirų.

Avokadas nuplauti, nulupti ir išimti kauliukus. Citriną nuplikyti verdančiu vandeniu, nuvarvinti. Kelis citrinos griežinėlius atpjauti ir palikti papuošimui, o iš likusios dalies išspausti sultis ir supilti ant avokadų. Avokadą sutrinti į košę. Sumaišyti su grietine, o paskui su šaltu daržovių sultiniu. Įdėti druskos ir pipirų. Pašildyti, bet neužvirinti. Prieš patiekiant,sriubą papuošti krapais ir citrinos griežinėliu, ant kurio uždėti šaukštelį raudonųjų ikrų. Sriubą galima patiekti ir šaltą.

Twitter