Reikė:
1 avokados,
3 vidut. dydžio pomidorų,
1 skiltelės česnako,
500 g nuvalytų krevečių,
3 valg. šaukšt. majonezo,
2 valg. šaukšt. pomidorų padažo,
druskos ir pipirų pagal skonį.

Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką. Su šaukšteliu atsargiai, nepažeidžiant odelės, išskobkite minkštimą. Minkštimą smulkiai supjaustykite.
Jeigu krevetės žalios ir nenuvalytos, išvirkite jas ir nulupkite, išdarinėkite. Paruoštas sudėkite į avokados masę.
Pomidorus nuplikykite, nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į atskirą dubenėlį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir palikite kelioms minutėms, kad išsiskirtų sultys.
Į pomidorus sudėkite išspaustą česnaką, krevetes ir avokadą.
Paruoškite padažą. Sumaišykite majonezą su pomidorų padažu ir supilkite į salotas ir gerai išmaišykite. Paruoštas salotas sukrėskite į avokadų odelių kaušelius ir papuoškite žalumynais.

Twitter