4 asmenims
3 prinokę avokadai,
300 ml natūralaus jogurto,
6 valg. šaukštai citrinos sulčių,
3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus,
½ arbat. šaukšt. žemės riešutų aliejaus,
Tabasco padažo, druskos ir pipirų pagal skonį.

2 avokadų minkštimą sudėkite į mikserį, spilkite citrinos sultis, pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išplakite maksimaliu greičiu. Paskui supilkite jogurtą, Tabasco padažą, alyvuogių aliejų ir dar kartą suplakite. Gautą masę supilkite į indą ir pastatykite į šaldytuvą 2 valandoms. Prieš patiekiant supjaustykite 1 avokado minkštimą riekelėmis ir apšlakstykite citrinos sultimis. Išpilstykite sriubą į lėkštes ir papuoškite avokado riekelėmis bei pagardinkite keliais lašeliais žemės riešutų aliejaus.

Twitter