Jums reikės:
po ketvirtį galvutės baltojo ir raudonojo kopūsto, po šaukštą smulkintų svogūno laiškų ir petražolių,
2 šaukštų saulėgrąžų sėklų,
3 šaukštų aliejaus, pusės citrinos sulčių, pusės šaukštelio žaliųjų pipirų, cukraus, dtuskos.

Kopūstus atskirai supjaustykite, nuplikykite ir gerai nukoškite. Saulėgrąžų sėklas paspraginkite sausoje keptuvėje. Raudonąjį kopūstą pašlakstykite šaukštu citrinos sulčių. Likusias sultis sumaišykite su aliejumi. Abu kopūstus sumaišykite, pabarstykite saulėgrąžų sėklomis ir žalumynais ir pagardinkite pagal skonį. Užpilkite padažą ir padėkite šaltai. Patiekite su kiaulienos ir žuvies patiekalais.

Twitter