(1 porcija)
Grilyje kepami bananai, apvyniopti lašinukais
1 standus bananas
lašiniai su raumeniu
aliejaus
raudonųjų pipirų
druskos

Nuluptas bananas tvarkingai apvyniojamas ilgomis, plonai supjaustytomis lašinių juostelėmis. Galai susmeigiami vyniotinių smeigtukais arba mediniais iešmeliais.
Iš visų pusių aptepama marinatu iš raudonųjų pipirų ir žiupsnelio druskos (jeigu lašiniai labai sūrūs – druskos nereikia) ir kepama grilyje ant grotelių, kol lašiniai tampa skaidrūs ir įgyja aukso spalvą.
Tuojau pat tiekiama kaip garnyras prie kiaulienos filė ir bulvių kroketų.
Gražiai atrodo nulupti bananai, apvynioti lašiniais, supjaustytais 3 cm ilgio gabaliukais, suverti ant iešmo ir taip kepami.

Twitter