Jums reikės:
2 prinokusių bananų, 180g sviesto, 100g cukraus,
270g avižinių dribsnių,
3 šaukštų sirupo,50g razinų,
50g graikiškų riešutų, 150g šokolado, šaukštelio grietinės.

Sviestą ištirpinkite su cukrumi ir sirupu. Bananus sutrinkite plaktuvu. Riešutus paspraginkite ir susmulkinkite.Sumaišykite su avižiniais dribsniais ir razinomis. Kartu su bananais sudėkite į sviesto masę ir viską sumaišykite.Skardą išklokite sviestiniu popieriumi. Ant jo tepkite bananų ir avižinių dribsnių masę. Išlyginkite paviršių.Kepkite 30min.iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Palikite skardoje, kol atauš. Šokoladą sulaužikite nedideliais gabaliukais. Kartu su grietinėle ištirpdykite lėkštelėje ant garų ir gerai sumaišykite. Užpilkite ant pyrago. Palikite, kad atauštų.

Twitter