4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus, nepilna
1 stiklinė miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
Įdaras:
300 g aguonų
1 stiklinė cukraus
200 g margarino
3 kiaušiniai
razinų
riešutų
migdolų
kakavos glajaus
kokoso drožlių

Kiaušinius išplakti su cukrumi, kol bus tirštos grietinės konsistencijos masė, suberti miltus su kepimo milteliais, atsargiai išmaišyti, supilti į tortinę ir iškepti.
Aguonas nuplikyti, 3 kartus permalti mėsmale, išmaišyti su kiaušiniais.
Margariną užvirti su cukrumi, įdėti aguonas, truputį pavirinti, įpilti aliejaus arba džiovintų vaisių.
Biskvitą perpjauti pusiau ir kiekvieną apipilti pasaldinta stipria arbata su taurele alkoholio. Ant vienos puselės sudėti 1/2 įdaro, uždėti antrąją biskvito puselę, sudėti likusį įdarą.
Apipilti kakavos glajumi, apiberti kokoso drožlėmis.

Twitter