4 porcijoms reikės:
2 didelių cukinijų,
2 kaiušinių, 400g bulvių,
2-3 šaukštų tarkuotų džiūvesėlių,
50g kumpio,
druskos, pipirų, sviesto,
2 šaukštų saulėgražų sėklų.
Padažiui:
stiklinė natūralaus jogurto,
4 šaukštų šviežių smulkintų žalumynų
(petražolių, krapų, baziliko, raudonėlio),
druskos, pipirų.

Cukinijas nuplaukite ir sutarkuokite smulkia trintuve. Bulves nulupkite, nuplaukite ir taip pat sutarkuokite. Kumpį supjaustykite kubeliais. Kiaušinius suplakite. Sudėkite cukiniją, bulves, kumpį ir saulėgražų sėklas. Gerai sumaišykite ir pagardinkite pagal skonį. Jogurtą pagardinkite druska bei pipirais ir sumaišykite su žalumynais. Iškeptus blynus patiekite su jogurto padažu

Twitter