6 didelės bulvės
kelios šakelės žalių petražolių
aliejaus tepimui
Žolių sūrelis:
200 g minkšto sūrelio
1/2 šaukšto šviežių baziliko
1/2 šaukšto šviežių čiobrelių
1/2 šaukšto šviežių raudonėlio
1 skiltelė česnako
šviežiai maltų pipirų
druskos

Bulves gerai nuplauti, nusausinti, aptepti aliejumi, suvynioti į foliją ir kepti tarp įsidegusių anglių, kelis kartus apverčiant.
Galima taip pat apvirti bulves su lupenomis, aptepti aliejumi, suvynioti į foliją ir iškepti grilyje.
Česnaką nulupti, ištrinti su druska, išmaišyti su sūreliu, žolelėmis ir pipirais.
Bulves išimti, foliją nuvynioti, įpjauti skersai ir išilgai.
Patiekti su žolių sūreliu, papuoštas petražolėmis.

Twitter