4 porcijoms reikės:
tešlai:
700g bulvių,
250g miltų,
1 kiaušinio,
druskos,
Įdarui:
500g slyvų,
2-3 šaukštų tarkuotų džiūvesėlių,
4 šaukšto sviesto.

Bulves išvirkite su lupenomis, nulupkite ir sumalkite. Sudėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus, įberkite miltų, žiupsnelį druskos,įmuškite kiaušinį ir suminkykite tešlą. Padalykite ją į kelias dalis. Iš kiekvienos dalies suformuokite volelį ir supjaustykite jį maždaug 3 cm storio gabaliukais. Ant kiekvieno kiek suploto gabaliuko dėkite po slyvą ir užspaudusi kraštus suformuokite kukuliukus. Plačiame puode užvirkite vandens ir pasūdykite jį. Virkite kukulius porcijomis, pamaišykite ir pridenkite. Kai vanduo vėl užvirs, atidenkite puodą ir virkite 2-3 min. Kai kukuliai išplauks į paviršių, išimkite juos kiaurasamčiu. Užpilkite tarkuotais džiūvesėliais,apkepintais su sviestu.

Twitter