12 asmenų reikės:
1,2 kg bulvių,
pusės stiklinės karšto daržovių sultinio,
druskos, pipirų, cukraus,
aštrios paprikos miltelių,
pusės stiklinės vyno acto,
ridikėlių, 3 didelių obuolių,
4 konservuotų agurkų,
400 g sviesto,
2 porų, 3 svogūnų, laiškinių svogūnų.

Nuluptas bulves išvirkite ir nusunkite. Atšalusias supjaustykite plonais griežinėliais.
Paruoškite padažą: sultinį sumaišykite su vyno actu, pagardinkite žiupsneliu druskos, pipirais ir cukrumi. Užpilkite ant supjaustytų bulvių.
Ridikelius supjaustykite plonais griežinėliais, obuolius – ketvirtukais, agurkus – kubeliais. Obuolius, ridikėlius ir agurkus sumaišykite su bulvėmis.
Porus supjaustykite griežinėliais. Svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Sudėkite porų griežinėlius ir vėl viską kartu pakepinkite. Svogūnus ir porus sudėkite į salotas, atsargiai sumaišykite ir pagardinkite druska, pipirais ir aštria paprika. Salotas papuoškite supjaustytais svogūnų laiškais.

Twitter