1 porcijai:
Įdarui:
250g neriebios avienos (tinka ir kiauliena);
vidutinio dydžio svogūno;
2-3 skiltelės česnako;
250g riebalų čeburekams kepti;
druskos ir pipirų pagal skonį.
Tešlai:
250g miltų;
15g mielių;
1 kiaušinio;
vandens mielių

Įdaras:
Virta aviena sumalama kartu su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku. Pagardinama prieskoniais. Viskas sumaišoma.
Tešla:
Iš nurodytų produktų užmaišoma tešla ir palaikoma, kad pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama 1 centimetro storio sluoksniu.
Iš iškočiotos tešlos išpjaustomi apskritimai ir ant kiekvieno iš jų uždedama įdaro.
Tada tešlos apskritimas, sulenkiamas per pusę taip, kad įdaras liktų viduje, o apskritimo kraštai užspaudomi.
Pusgaminiai sudedami ant miltuotos drobės ir palaikomi, kad pakiltų.
Paskui keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose apkepami iš abiejų pusių apie 5 minutes.

Twitter