Tešlai: 1 kiaušinis,
50 g medaus,
truputis sodos ir miltų (maždaug 100 g). Kremui: 250 g sviesto,
250 g miltinio cukraus,
1/2 l pieno,
3 šaukštai miltų, didelės citrinos cedros ir sulčių.

Visus produktus sumaišyti ir padaryti minkštą tešlą. Iškepti keturis lakštus. Kremui ištrinti šaukštu sviestą. Atskirai sumaišyti miltus su trupučiu pieno. Pastatyti ant mažos ugnies ir po truputi supilti likusį pieną. Visą laiką maišyti, kol masė sutirštės. Kai ji atvės, įdėti sviestą, gerai išsukti, po to įpilti citrinos sulčių ir įberti citrinos cedros. Lakštus ir torto viršų aptepti kremu ir papuošti citrinos griežinėliais. Truputi pašildyti medaus ir iš šaukšto aplašinti tortą.

Twitter