500g varškės,
400g grietinėlės,
1 stiklinė cukraus, 2 citrinos,
1/2 stiklinės kokoso drožlių,
6 kiaušinių tryniai,
5 šaukšteliai želatinos.
Puošimui:
200g grietinėlės,
3 šaukštai cukraus,
1/2 citrinos.

Trynius ir 1/2 stiklinės cukraus išplakite iki purumo ir supilame į varškę, pertrintą per sietelį. Grietinėlę išplakame su likusiu cukrumi ir sudedame į varškę. Kokoso drožles, 1 citrinos sultis ir 2 citrinų sutarkuotas žieveles įmaišome į varškės masę. Nuolat maišydami supilame ištirpintą želatiną. Šią masę supilame į aliejuje pateptą formą ir pastatome šaltai. Puošiame plaktos grietinėlės bokšteliais ir citrinos griežinėlių puselėmis.

Twitter