alyvų aliejaus
sviesto
2-3 obuoliai (Obuolys)
1 didelis svogūnas
1-2 skiltelės česnako
1 šaukštelis kario
1 stiklinė balto vyno
0,5 šaukštelio krakmolo
prieskoniai sriubai
cukrus
ananasų sultys
tirštos grietinės

Alyvų aliejuje ir svieste patroškinama 2-3 nuskusti ir plonai supjaustyti obuoliai, 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas, 1-2 sumaigytos česnako skiltelės ir arbatinis šaukštelis kario prieskonių.
Po to įpilama stiklinė balto vyno, padažas sutirštinamas 1 nubrauktu arbatiniu šaukšteliu atskiesto kukurūzų krakmolo ir padažas užverdamas.
Po to padažas ištrinamas per sietelį ir pagardinamas prieskoniais sriubai, druska ir trupučiu cukraus ir ananasų sultimis ir tiršta grietine; Padažas turi būti tirštokas ir gražiai geltonos spalvos.
Curry padažas puikiai tinka su paukštiena, kepsniais ir žuvies patiekalais.

Twitter