3 kiaušiniai,
150 g cukraus,
150 g miltų, stiklinė vyšnių sulčių,
3-4 valgomieji šaukštai romo,
2 tryniai,
ketvirtis litro grietinėlės,
valgomasis šaukštas krakmolo.

Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir gerai suplakti, paskui po truputį supilti miltus.Užminkyti tešlą ir ją atsargiai sukrėsti į sviestu išteptą formą.Formą pašauti į vidutiniškai prikaitintą orkaitę ir kepti, kol bobos paviršius apsitrauks auksaspalve luobele.Paskui bobą ataušinti ir panardinti į dubenėlį su vyšnių sultimis, sumaišytomis su romu (2 valgomieji šaukštai), kad prisigertų.Suplakti grietinėlę, trynius ir krakmolą, supilti likusįjį romą.Prieš tiekiant bobą į stalą, aplieti saldžiu padažu.

Twitter