250g mėsos faršo,
300g sūdytų grybų,
svogūnas,
6 virtos bulvės,
stiklinė virtų morkų,
burokėlis,
obuolys,
stiklinė virtų žirnių,
druskos, pipirų,
3 šaukštai sviesto,
1,5-2 stiklinės pieno arba sultinio,
2 šaukštai maltų džiuvėsėlių arba tarkuoto sūrio.

Mėsos faršą sumaišyti su kapotais grybais ir svogūnu. Daržoves, išskyrus žirnius, sutarkuoti arba susmalti mėsmale, sumaišyti su skysčiu ir prieskoniais. Skardą patepti riebalais, ant dugno dėti sluoksnį daržovių, ant jų grybus us mėsa ir svogūnais, paskui – vėl daržoves. Viršų apdėlioti sviesto gabalėliais, apibarstyti džiuvėsėliais arba tarkuotu sūriu ir kepti.
Patiekti su agurkų arba pomidorų salotomis.

Twitter