4 porcijoms reikės:
4 pomidorų,
100 g šparaginių pupelių,
po 3 šaukštus žalųjų žirnelų ir kukurūzų (konservuotų), geltonosios paprikos
Padažui:
4 šaukštų jogurtinio majonezo,
2 šaukštų citrinos sulčių,
česnako skiltelės, šaukšto provanso prieskonių, druskos, pipirų.

nugnybkite šparaginių pupelių galiukus ir supjaustykite jas gabaliukais. Virkite 10 minučių pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir leiskite ataušt. Papriką nuplaukite, išvalykite sėklytes ir supjaustykite juostelėmis. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite į aštuonias dalis. Žirnelius ir kukurūzus nusunkite. Padažas: česnaką sutrinkite. Majonezą sumaišykite su citrinos sultimis ir žalumynais, pagardinkite druska ir pipirais. Daržoves sudėkite į salotinę, užpilkite padažu ir sumaišykite.

Twitter