Jums reikės:
kiaušinio, 1/4 stiklinės miltų, 1/4 stiklinės pieno (perpus su vandeniu), 300 g raugintų kopūstų, 3 dešrelių, 6 šaukštelių kečupo, 6 šaukštelių garstyčių, 3 šaukštų aliejaus, 1/2 stiklinės obuolių sulčių, druskos, pipirų, cukraus, maltos aštrios paprikos, 50 fermentinio sūrio.

Kopūstus nuplaukite, nusunkite ir susmulkinkite, pakepinkite 2 šaukštuose aliejaus. Užpilkite sultis ir troškinkite apie 20 minučių. Pagardinkite druska, pipirais ir paprika su cukrumi.
Iš miltų, pieno ir kiaušinio užmaišykite grietinės konsistencijos tešlą. Iš tešlos iškepkite tris didelius lietinius blynus.
Garstyčias sumaišykite su kečupu. Dešreles išvirkite. Blynus patepkite plonu sluoksniu garstyčių, sumaišytų su kečupu. Ant jo dėkite kopūstų sluoksnį ir dešrelę. Blyną suvyniokite. Sudėkite blynus į formą. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir pabarstykite blynus. Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Twitter