500 g jautienos išpjovos,
80 g svogūnų,
truputis druskos, pipirų,
muskato riešuto,
20 g aliejaus,
80 g morkų.
Padažui :
100 g šviežių obuolių,
200 g majonezo,
100 g su burokėlių sultimis paruoštų krienų.

Jautieną įtriname prieskoniais bei susmulkintais svogūnais ir 2 val. laikome šaltai.
Tada jautieną apdedame morkų griežinėliais ir kepame orkaitėje.
Mėsą galima suvynioti į foliją, tačiau, baigiant kepti, foliją reikia nuimti, kad mėsa gražiai apskrustų.
Iškepusią mėsą supjaustome norimo dydžio gabalėliais.Valgome su padažu ir šviežiais agurkais.
Padažui nuluptus obuolius supjaustome smulkiais kubeliais ir sumaišome su majonezu bei krienais.

Twitter