Duona,1 stiklinė aliejaus,
2-3 skiltelės česnako,
2-3 kiaušiniai,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas riebalų,
3 šaukštai miltų,
druskos, vandens.

Duoną supjaustyti nedidelais kubeliais ar kvadratėliais ir pavartant pakepinti aliejuje. Ant pakepintos duonos užbarstyti smulkiai tarkuoto česnako. Kiaušinius išplakti, įpilti 3 šaukštelius vandens, suberti miltus, truputį druskos, dar kartą gerai išplakti ir supilti į keptuvę su ištirpintais riebalais. Kepti abi puses. Iškeptą išversti ant lentelės, susukti į volelį ir pjaustyti kaip makaronus.
Ant duonos uždėti pjaustytus „makaronus“ ir apšlakstyti ištirpintu sviestu. Tinka su karšta kava, arbata. Duonos kąsneliai valgomi ir šilti, ir šalti.

Twitter