1 nemažas viščiukas
vištienai skirtų prieskonių
4 apelsinai
2 citrinos
2 kiviai
100g razinų
2 rūkštūs obuoliai
2 stiklinės obuolių sulčių

Viščiuką išdarinėti, įtrinti prieskoniais ir apie valandą laikyti šaltai. Paskui apie 1,5 val. kepti orkaitėje, vis pašlakstant puse obuolių sulčių ir atsiradusiu skysčiu. Kai viščiukas iškeps, išimti kaulus, mėsą supjaustyti ir sudėti į puodą. Apelsinus, citrinas, obuolius nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti (kivi nulupti neplikytą), supjaustyti ir kartu su razinomis sudėti ant viščiuko. Ant mėsos suberti ir nutarkuotas apelsinų bei citrinų žieveles. Mėsą užpilti likusiomis obuolių sultimis ir kiek pakaitinti. Patiekti su keptomis bulvėmis.

Twitter