150 g ilgagrūdzių ryžių
1/2 šaukštelio druskos
pipirų
1svogūno
150 g pomidorų
2 šaukštų citrinos sulčių
75g paprikos
2 kiaušinių
75 g alyvuogių
150 g konservuoto tuno savo sul­tyse
30 g salotų lapų
2 šaukštelių raudonojo vyno acto
300 g konservuotų baltųjų pupelių

Ryžius išvirkite biriai. Pupeles nupilkite, tuną sumaišykite šakute. Smulkiai supjaustykite papriką, svogūną ir alyvuoges. Sumaišy­kite ryžius, pupeles, tuną, papri­ką, svogūną ir alyvuoges. lšmai­šykite, apšlaktykite actu, įberkite druskos, pipirų, uždenkite ir pa­dėkite į šaldytuvą 3-4 val. Išvirki­te kiaušinius, nulupkite, perpjau­kite kievieną į 4 dalis. Pomidorus supjaustykite skitelėmis. Lėkštę išklokite salotų lapais, į vidurį sudėkite salotas, papuoškite pomidorų ir kiaušinių skiltelėmis.

Twitter