4 porcijos:
700 g virtų bulvių
200 g svogūnų
200 g virtos arba keptos mėsos
2 šaukštai taukų
2 kiaušiniai
druskos, pipirų
pomidorai, rauginti agurkai ir petražolės patiekalui papuošti.

Darbo eiga
Kietesnes bulves pjaustyti griežinėliais, minkštesnes – kubeliais. Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais, mėsą – plonais šiaudeliais.
Bulvės ant vidutinio stiprumo ugnies apkepti, kol įgaus aukso spalvą.
Suberti supjaustytus svogūnus ir mėsą. Kepti 5 minutes dažnai pamaišant. Pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Apkeptas bulves ir mėsą užpilti kiaušiniais, išplaktais su 4 šaukštais vandens, ir tol laikyti ant vandens kol kiaušiniai apkeps. Apibarstyti petražolėmis ir patiekti.

Twitter