500 g pyrago,
2 stiklinės virtų kapotų grybų,
1 šaukštas sviesto,
0.5 stiklinės grietinės,
0.5 svogūno,
0.5 šaukšto miltų,
2 šaukštai trinto sūrio,
pipirų, druskos.

Džiovintus virtus grybus sukapoti, paspirginti svieste kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais, pridėti miltų, grietinės ir keletą minučių patroškinti.Po to, jei yra, įdėti vieną trynį, druskos, pipirų ir išmaišyti.Nupjauta pluta pyragą supjaustyti gražiomis riekelėmis ir paspirginti iš abiejų pusių svieste.Tada ant kiekvienos riekelės užtepti pagamintos grybų masės, užberti trinto sūrio, uždėti po porą gabaliukų sviesto ir kepti orkaitėje, kol gražiai pageltonuos.Išėmus tuojau karštus duoti užkandžiui.
Vietoj grybų masės galima imti kepenų masę.

Twitter