60g nusunktų konservuotų avinžirnių,
18g nusunkto nuo avinžirnių skysčio,
13g saulėgrąžų aliejaus,
7g citrinos sulčių,
7g tachinės,
0,7g česnako skiltelės,
0,2g maltų pakepintų kalendrų sėklų,
0,2g maltų pakepintų pankolių sėklų gerai suplakti blenderiu.

Patiekiant, tyrę sudėti į dubenėlį, šakute viršuje padaryti spiralę, apšlakstyti 5g alyvų aliejumi, papuošti ridikėlio griežinėliais ir 1g maltų sa1.
Tachinė. 100g sezamų sėklų pakepinti ir ištrinti blenderiu su 50g saulėgrąžų aliejumi, 1.5g druskos ir 1g maltų kalendų sėklų. Laikyti galima šaldytuve uždarame inde 1 savaitę. Išeiga – 150gldžių raudonųjų paprikų. Išeiga – 110g.

Twitter