0,7-1,2kg kiaulienos nugarinės,
2 svogūnai,
raudonas saldusis pipiras,
česnako,
juodųjų pipirų,
saldžiųjų pipirų,
kari prieskonių,
morkų, petražolių,
krapų,šaukštelis cukraus.

Ilgu aštriu peiliu įpjaukite išilgai visą nugarinės gabalą. Mėsą, taip pat ir įpjovos vidų, įtrinkite prieskoniais ir palaikykite šaltai mažiausiai 12 val. Susmulkintus svogūnus ir šiaudeliais supjaustytą pipirą apkepinkite aliejuje. Šiuo įdaru prikimškite įpjovą. Ant celofano pažerkite petražolių lapelių, krapų šakelių, žvaigždutėmis ar šiaudeliais supjaustytų morkų, dėkite prikimštą nugarinę, standžiai suvyniokite ir suriškite. Kepkite 220C orkaitėje 1 val. 20 min.

Twitter