2 žaliosios paprikos,
2 raudonosios paprikos,
2 šaukšteliai želatinos,
krapų, petražolių,
2 svogūnai,
170g konservuotų kukurūzų,
200g varškės,
100g sviesto,
2 šaukštai majonezo,
keletas lašų sojos padažo,
pipirų, druskos,
paprikos miltelių.

Paruošti ir įdaryti žaliąsias paprikas: nupjauti storąjį galą su uodegėle ir išimti sėklas. Išbrinkinti želatiną.
Paruošti įdarą: raudonąsias paprikas supjaustyti juostelėmis ir pakepinti aliejuje kartu su smulkintais svogūnais. Kai atvės, sudėti varškę, išsukti su sviestu ir majonezu. Iš lėto supilti ištirpintą želatiną, suberti prieskonius, kukurūzus, žalumynus. Pridėjus įdaro į paprikos vidų, padėti šaltai, kad sustingtų. Patiekti supjaustytą griežinėliais ir papuoštą žalumynais.

Twitter