žaliosios paprikos
2 raudonosios paprikos
2 šaukšteliai želatinos
krapų, petražolių
2 vidutinio dydžio svogūnai
170g konservuotų kukurūzų
200g varškės, 100g sviesto
2 šaukštai majonezo
keletas lašų sojos padažo
pipirų, druskos
paprikos miltelių

Paruošti ir įdaryti žaliąsias paprikas: nupjauti storąjį galą su uodegėle ir išimti sėklas.
Išbrinkinti želatiną.
Paruošti įdarą: raudonąsias paprikas supjaustyti juostelėmis ir kartu su smulkintais svogūnais pakepinti aliejuje. Kai atvės, sudėti varškę, išsukti su sviestu ir majonezu. Iš lėto supilti ištirpintą želatiną, suberti prieskonius, kukurūzus, žalumynus. Pridėjus įdaro į paprikos vidų padėti šaltai, kad sustingtų. Patiekti supjaustytą griežinėliais ir papuoštą žalumynais.

Twitter