8 stambūs ankštpipiriai
400 g maltos kiaulienos
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
1 šaukštas razinų
100 g miltų
3 kiaušiniai
druskos
pipirų pagal skonį
aliejaus kepimui

Mėsą sumaišykite su trintais česnakais, smulkiai pjaustytu svogūnu,druska, pipirais ir apkepkite aliejuje.
Pridėkite razinų ir išmaišykite. Nuplautų ankštpipirių sėklas pašalinkite.
Ankštpipirius virkite vandenyje apie 10 minučių, išimkite, nuvarvinkite, ataušinkite ir perpjaukite išilgai.
Pridėkite faršo, ankštis susukite, gerai perriškite siūlu ir apvoliokite miltuose.
Trynius išsukite ir atsargiai sumaišykite su išplaktais baltymais.
Kimštus ankštpipirius apvoliokite kiaušinių masėje (kiaušinis turi visai uždengti ankštis).
Kepkite aliejuje po du ankštpipirius. Iškeptus laikykite šiltai, kol iškeps kiti. Patiekite su pomidorų padažu, į kurį įmaišyta trintų česnakų.

Twitter