4 kiaušiniai,
80g rūkytos mėsos,
60g krabų lazdelių,
2 alyvuogės(be kauliuko),
50g sviesto,
šaukštelis pomidorų padažo,
baziliko, krapų,
10g brendžio,
baltųjų pipirų,
„Vegetos“ prieskonių.

Kiaušinius virti 8 min. Išvirtus nuplauti po šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti per pusę. Išimtus trynius sutrinti šakute ir gerai išsukti su sviestu. Sudėti pomidorų padažą, prieskonius, susmulkintą mėsą, krabų lazdeles(porą gabalėlių palikti papuošimui), įpilti brendžio. Viską gerai išsukti. Paruoštą masę konditeriniu švirkštu išspausti ant kiaušinio puselių. Puošti krapų šakelėmis, keliais alyvuogių griežinėliais bei krabų lazdelių gabalėliais.

Twitter