Keturioms porcijoms prireiks: 4 kietai virtų kiaušinių;
4 mažesnių salotų lapų.
Pirmas įdaras: 40 gramų sviesto;
50 gramų ikrų;
žiupsnelis druskos.
Antras įdaras: 50 gramų gorgoncolos ar kito minkšto sūrio su pelėsiais;
20 gramų sviesto; Vorčesterio padažo; druskos;
pipirų;
4 alyvuogių;
šiek tiek petražolių.
Trečias įdaras: šaukštas pomidorų tyrės;
šaukštas grietinės; druskos;
maltų pipirų;
krapų;
šaukštelis sojų padažo;
8 šparagai.

Kiaušinius virti 10 minučių, nulieti šaltu vandeniu, nulupti ir išilgai perpjauti per pusę. Trynius pertrinti per sietelį, ištrinti su priedais iki vientisos masės. Pagardinti prieskoniais. Konditeriniu maišeliu ar švirkštu pripildyti baltymus įdaro. Papuošti ir sudėti į didelę lėkštę.
Su pirmuoju įdaru: į kiaušinio baltymą įkrėsti šiek tiek ikrų, ant viršaus išspausti įdaro, paruošto iš sviesto ir trynių. Likusiais ikrais papuošti.
Su antruoju įdaru: sviesto ir trynių masę sumaišyti su gorgoncolos sūriu, paskaninti Vorčesterio padažu, druska ir pipirais. Į kiaušinio puseles prikrėsti įdaro ir papuošti alyvuogių gabalėliais bei petražolėmis.
Su trečiuoju įdaru: susmulkintus trynius sumaišyti su grietine, trintais pomidorais ir sojų padažu. Įberti pipirų ir druskos. Įdaryti baltymų puseles. Puošti šparagais ir krapų šakelėmis.

Twitter