Grilyje kepti maltos mėsos rutuliukai su prieskoniais
250 g faršo (jautienos sumaišytos su kiauliena)
125 g jautienos faršo
2 kiaušiniai
2 šaukštai trupintų džiūvėsėlių
1 citrina
2 šaukšteliai kario
druskos
pipirų
marinuotas imbiero gumbelis
3 šaukštai aliejaus

Faršas sumaišomas su kiaušiniais, trupintais džiūvėsėliais, nutarkuota citrinos žievele, citrinos sultimis, kario milteliais, druska ir pipirais ir iš visko suminkoma puri masė.
Imbiero gumbelis labai smulkiai sukapojamas ir įminkomas į tešlą.
Drėgnomis rankomis iš faršo formuojami stalo teniso dydžio kamuoliukai ir pavoliojami aliejuje.
Mėsos kamuoliukai kepami nelabai karštame grilyje ant grotelių apie 5 minutes.
Atskirai tiekiama įvairios salotos ir įvairūs padažai.

Twitter